Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κύκλωμα Πολεοδομιών: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η προϊσταμένη Αμαρουσίου

Κύκλωμα Πολεοδομιών: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η προϊσταμένη Αμαρουσίου
Η 59χρονη υποστηρίζει πως δεν τέλεσε κανένα από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και πως δεν στοιχειοθετείται η συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση
Σχετικά Άρθρα
Προσφυγή κατά της προσωρινής της κράτησης, κατέθεσε στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μέσω του δικηγόρου της Στάθη Κουκούτση, η προϊσταμένη του τμήματος αδειών δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου.
Με ειδικότερο αίτημά της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Την άρση του επιβληθέντος επαχθέστατου περιοριστικού μέτρου της προσωρινής κρατήσεώς μου … χωρίς στοιχεία,
χωρίς καταθέσεις μαρτύρων, χωρίς ευρήματα από τηλεφωνικές επικοινωνίες, χωρίς εις χείρας μου κατάσχεση ποσών, η κατοχή των οποίων δεν δικαιολογείται.
Τούτο, όμως, αποτελεί φαλκίδευση του τεκμηρίου αθωότητας και των υπερασπιστικών δικαιωμάτων μου, αφού πρόκειται για συλλήβδην δίωξη με διάχυση των ευθυνών σε βάρος ατόμων που δεν εμπλέκονται και δεν υφίστανται στοιχεία σε βάρος τους, όπως συντρέχει και στην περίπτωση του σε βάρος μου προσβαλλομένου εντάλματος…».
Η 59χρονη που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην εγκληματική οργάνωση με τις πολεοδομίες, υποστηρίζει πως δεν τέλεσε κανένα από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και πως δεν στοιχειοθετείται η συμμετοχή της σε εγκληματική οργάνωση.
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το μοναδικό ποσό που βρέθηκε στην οικία της ήταν 9.600 ευρω, ποσό που αιτιολογείται από οικογενειακές συναλλαγές της, και πως από κανένα στοιχείο της δικογραφίας, δεν προέκυψε ότι το εν λόγω ποσό σχετίζεται ή προέρχεται από υποθέσεις ακινήτων που χειρίστηκε, λόγω της θέσης της στο Δήμο Αμαρουσίου.
«Δεν υπάρχει ούτε καν φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο να αποτυπώνεται ότι λαμβάνω έστω και ένα ευρώ», υποστηρίζει η 59χρονη και θεωρεί αδιάσειστο στοιχείο, ότι κανένας μάρτυρας δεν κατέθεσε ότι του ζήτησε ή ότι της κατέβαλε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, προκειμένου να χειρισθεί ευνοϊκά την υπόθεσή του, κατά παράβαση των υπηρεσιακών της καθηκόντων.
Συμπερασματικά, υποστηρίζει ότι δεν τέλεσε καμία από τις πράξεις που της αποδίδονται και ότι ουδέποτε εντάχθηκε σε εγκληματική οργάνωση, ζητώντας από το συμβούλιο:
«Να αρθεί, κατ΄ορθή και δικαία κρίση του Συμβουλίου σας, το επαχθέστατο επιβληθέν σε βάρος μου περιοριστικό μέτρο της προσωρινής κρατήσεώς μου, λόγω πλήρους τεκμηρίωσης, ότι δεν ετέλεσα κανένα, εκ των αποδιδομένων σε βάρος μου αδικημάτων. Άλλως και όλως επικουρικά, να αντικατασταθεί, … το επιβληθέν άνω επαχθέστατο μέτρο της προσωρινής κρατήσεώς μου, δια της απαγορεύσεως εξόδου μου από τη χώρα, άλλως, με την επιβολή του όποιου όρου ήθελε κριθεί αναγκαίος απ΄το Συμβούλιό Σας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης